OM MIG

Mitt namn är Markus. Jag är en lugn, enkel och jordnära man, född på den tidigare halvan av 80-talet. Bor på landet utanför Linköping i ett litet mysigt hus tillsammans med sambo och hund.

Sedan barnsben har jag alltid älskat djur och natur. En dos av paddling, vandring, tältning och fiske är ett återkommande inslag i mitt liv och det är för mig balsam för själen.

 

Idén om att bli hovslagare föddes under tiden då jag hjälpte några vänner i stallet. Efter att ha suttit som projektledare i en och samma bransch i nio år så hungrade jag efter något annat. En ny bransch med nya utmaningar.

 

Jag har alltid älskat lantlivet och allt vad den innebär. Alla djur, alla dofter, alla gamla rustika verktyg och byggnader.

Under väldigt många år har jag drömt om att hitta ett hantverk man kan bemästra och ett fysiskt jobb i en trivsam miljö.

 

Smide och hovslageri kom som en blixt från klar himmel.

Jag får jobba med djur i stall och på gårdar. Jag får svettas, bli smutsig, sårig och lukta häst. Jag får komma i närkontakt med världens vackraste djur. Jag får driva mitt eget företag och bygga upp mitt eget varumärke.


Mitt mål med verksamheten är professionalism, god service och noggrannhet med fokus på hög kvalitet. För både kunden och hästens skull.

 

Hovslageri – Ett hantverk som levt, lever och kommer leva.

Utbildning & certifikat