Knackes Hovslageri AB

VEM ÄR JAG?

Markus

 

Jag är en jordnära och äventyrslysten man som är född på den tidigare halvan av 80-talet. Jag bor på landet i ett litet mysigt hus tillsammans med sambo och hund.

Sedan barnsben har jag alltid älskat djur och natur. En dos av paddling, vandring, tältning och fiske är ett återkommande inslag i mitt liv och det är för mig balsam för själen.

 

Idén om att bli hovslagare föddes under tiden då jag hjälpte några vänner i deras stall och hörde att det var brist på hovslagare samt att efterfrågan var stor. Då jag suttit som projektledare i en och samma bransch i nio år så ville jag hitta något nytt. En ny bransch med nya utmaningar. Hade jag vetat för fem år sedan vad jag ville bli så hade jag bytt yrke direkt. Jag visste bara inte vad.

 

Jag har alltid älskat lantlivet och allt vad den innebär. Alla djur, alla dofter, alla gamla rustika verktyg och byggnader.

Under väldigt många år har jag drömt om att hitta ett hantverk man kan bemästra och ett fysiskt jobb i en trivsam miljö.

 

Smide och hovslageri kom som en blixt från klar himmel.

Jag får jobba i stall och på gårdar. Jag får svettas, bli smutsig, sårig och lukta lantis. Jag får komma i närkontakt med världens vackraste djur. Jag får driva mitt eget företag och bygga upp mitt eget varumärke.

 

Mitt mål med verksamheten är professionalism, god service och noggrannhet. För både kunden och hästens skull.

 

Hovslageri – Ett hantverk som levt, lever och kommer leva.

Utbildning & certifikat


© Copyright. All Rights Reserved.

KNACKES HOVSLAGERI AB

 

Org. nr. 559189-0305

KONTAKT

Redinge Sandsäter

585 95 Linköping

+46 (0)700 74 70 88

OBS!

Jag genomgår en treårig utbildning och kan för tillfället inte ta på mig några uppdrag.


Kontakta mig gärna via mail, så ser jag till att meddela er när jag är redo att hjälpa!


Mailadress finner längst ner på varje sida eller under fliken Kontakt.